O Nama

Istražite svet vina u DAN Company vinoteci: Dvadesetogodišnja tradicija, izuzetan kvalitet, topla dobrodošlica u centru grada – Vaše mesto za otkrivanje vinske kulture!

Riznica vina

Pronađite sve za vinski život: odabrana vina i asesoare, zanimljivosti, savete - sve za istinski užitak u vinu i njegovoj kulturi.

Korisne ideje

Kroz našu ponudu ćete pronaći inspiraciju i nove ideje kako da uživate u vinima vrhunskog kvaliteta.

Garancija Kvaliteta

Kao jedna od najstarijih kompanija u poslu sa vinom u Srbiji pažljivo biramo šta Vam predstavljamo.

Brend Ambasadori

Osim što smo uvoznici i distributeri vodećih etiketa pažljivo radimo i kao ambasadori zemalja čija vina predstavljamo kroz obuke i degustacije.

DAN Company priča

DAN Company je porodična priča nastala iz strasti prema vinu i želje da obogatimo živote ljubitelja ovog plemenitog pića. Prva smo kompanija koja je predstavilia neke od čuvenih italijanskih i španskih vina na našem tržištu, čime smo otvorili nova vrata za istinske poznavaoce vina.

Otkako smo otvorili naša vrata, primetili smo nedostatak mesta gde se istinski ljubitelji vina mogu okupiti, razmeniti iskustva, i naučiti više o vinskoj kulturi. Većina vinoteka i online platformi bila je usmerena na opšte potrošače, ostavljajući prave entuzijaste vina bez mesta za dublje istraživanje i povezivanje.

Kroz naše radionice, edukativne programe i privatni vinski klub, obrazujemo ljude o vinu, njegovoj kulturi i umetnosti degustacije. DAN Company Vinoteka i Online Platforma omogućavaju vam da se kao pravi ljubitelji vina uključite u svet vina!

DAN Company - Valduero 12 - Tradicija kvaliteta vina Srbija

DAN Company Tim

Od ljubitelja vina za ljubitelje vina

A

The Lazy Dad

In a need to do things faster and more efficiently for my newborn BOSS I have been collecting tips, gadgets, tricks and life hacks everywhere I could find. Here I share them with you. 

V

The BOSS

With 9 months life experience V is already managing a team of two people working 24/7 to satisfy all his needs. 

S

Brand Designer

Pellentesque eu tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cursus sit amet dictum sit amet justo.

Posetite našu prodavnicu

Posetite našu prodavnicu i pronađite izbore koji će Vaše vinsko iskustvo podići na potpuno novi nivo!