English

- РАСХЛАДНЕ ВИТРИНЕ ЗА ВИНО

Чувена вина, као светски познате звезде, имају строго дефинисане "прохтеве":


 • Посебни услови транспорта
 • Специјални услови лагеровања
 • Одређена температура одлежавања
 • Одређена температура сервирања
 • Специјални облик чаше за одређену врсту вина
 • Декантирање итд.

Функција, главне конструкционе карактеристике витрина за вино италијанског произвођача Mondial Elite, које увозимо и дистрибуирамо, задовољавају два потпуно супротна захтева:


 • Одржавање исте температуре и влаге у целом простору витрине чиме је могуће симулирати услове у винском подруму. За вина која одлежавају или се лагерују на дужи период, без обзира на врсту (бела, розе, црвена), препоручена температура је 12-14 степени Целзијуса. Уколико су врата стаклена уграђује се заштитни слој који штити вина од ултраљубичастог зрачења. Уколико се у витрину смештају вина ради конзумирања, чија је препоручена температуара при конзумирању иста, може се подесити температура од 4-10 степени Целзијуса и она ће бити иста у целог витрини.
 • Одржавање различите температуре на свакој од полица. Ова опција се примењује за вина која се припремају за конзумацију и омогућава да се у једној витрини смести неколико различитих вина. Према препорукама енолога, шампањска и пенушава вина се сервирају на 4-7 степени Целзијуса, "млада" бела вина на 7-9 степени, пуна, јака бела вина на 10-12 степени, розе вина на 12-14 степени, млада црвена вина на 14-16 степени, барик, архивска, врхунска црвена вина на 16-20 степени. Посебна конструкција испаривача, патентирано решење института у Милану, омогућава прецизну регулацију свих ових температура у једној јединој витрини.

Модели "BACCHUS Genius" у зависности од дизајна, имају 7 различитих типова. Разни модели омогућују прилагођавање сваком ентеријеру - од модерног, класичног до рустичног:


 1. ACCIAIO
 2. PRESTIGE
 3. VISTA
 4. WOOD CLASSIC
 5. WOOD MODULAR
 6. VISION
 7. STORE

Изглед и техничке карактеристике ових модела можете наћи у каталогу на сајту произвођача


За све даље информације стојимо вам на услузи. Сервис и оригинални резервни делови обезбеђени од стране наше фирме.


Pogledajte naše specijalne ponude!